04 september 2015

Opskrift // Pizza med aubergine, squash, tomat og skinke


Dette var min aftensmad i aften, og det smagte endnu bedre end det ser ud - og så til kun 600 kcal! 

Ingredienser

½ portion fuldkornspizzadej
100 g. hakkede tomater
125 g. frisk mozzarella 
50 g. aubergine i skiver
50 g. squash i tynde skiver
1 tomat
2 tsk. grøn pesto
3 skiver lufttørret skinke

Fremgangsmåde

Smør pizzabunden med tomat og fordel mozzarella i tynde skiver ovenpå

Steg aubergineskiverne et kørt øjeblik (til lille stegeskorpe) på en varm pande

Fordel aubergine, squash og tomat i skiver oven på pizzaen og dryp med pestoen

Bag pizzaen i ovnen i ca. 10 min. til bunden er gylden og sprød, og osten er smeltet

Læg skinken oven på pizzaen og server

Ingen kommentarer:

Send en kommentar