Dette var min aftensmad i aften, og det smagte endnu bedre end det ser ud - og så til kun 600 kcal!
Ingredienser
½ portion fuldkornspizzadej
100 g. hakkede tomater
125 g. frisk mozzarella
50 g. aubergine i skiver
50 g. squash i tynde skiver
1 tomat
2 tsk. grøn pesto
3 skiver lufttørret skinke
Fremgangsmåde
Smør pizzabunden med tomat og fordel mozzarella i tynde skiver ovenpå
Steg aubergineskiverne et kørt øjeblik (til lille stegeskorpe) på en varm pande
Fordel aubergine, squash og tomat i skiver oven på pizzaen og dryp med pestoen
Bag pizzaen i ovnen i ca. 10 min. til bunden er gylden og sprød, og osten er smeltet
Læg skinken oven på pizzaen og server
Steg aubergineskiverne et kørt øjeblik (til lille stegeskorpe) på en varm pande
Fordel aubergine, squash og tomat i skiver oven på pizzaen og dryp med pestoen
Bag pizzaen i ovnen i ca. 10 min. til bunden er gylden og sprød, og osten er smeltet
Læg skinken oven på pizzaen og server

Ingen kommentarer:
Send en kommentar